Θρήνος στην Πάφο για την Νάταλι

Συνεχίζονται οι έρευνες για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 27χρονης Δεκανέα ΣΥΟΠ Νάταλυς Νεοφύτου, απο την Πάφο η οποία χθες τραυματίστηκε στο πλαίσιο εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης που διεξαγόταν στο στρατόπεδο “Σταύρου Στυλιανίδη” στον Κόρνο.Η Νάταλυ προσελήφθη ως ΣΥΟΠ στην Εθνική Φρουρά την 1η Δεκεμβρίου του 2021. 
Ήταν γύρω στις 11:00 το πρωί χθες όταν στα πλάσια εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης εντός του στρατοπέδου, εθνοφρουρός έχασε τον έλεγχο του τζιπ που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να τραυματιστεί σοβαρά η 27χρονη Νάταλυ η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. 
Όταν είχε πάει στο νοσοκομείο δεν είχε τις αισθήσεις της, πήγε στις πρώτες βοήθειες, της έκαναν μηχανική υποστήριξη, αντέδρασε και μετά τη μετέφεραν στην Εντατική όπου έπαθε ανακοπή. Μετά έγινε μια δεύτερη ανακοπή και δυστυχώς κατέληξε το απόγευμα.” Στο πλευρό της 27χρονης και των γονιών της έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης και ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα. Ο τελευταίος μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Πιερή, έθεσε σε ετοιμότητα αεροσκάφος-ασθενοφόρο για να μεταφέρει την 27χρονη στο εξωτερικό σε περίπτωση που χρειαστεί.

Κοινοποίησε