Έφτασε στα Κονιά η ανακύκλωση- Συμφωνία με Green-Dot Cyprus

Στο πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευασιών, εντάσσεται και η κοινότητα των Κονιών.
Με ανακοίνωση το Κοινοτικό Συμβούλιο Κονιών ενημερώνει ότι επιτεύχθηκε συμφωνία με την Green-Dot Cyprus, η οποία θα ισχύσει από τις 5 Νοεμβρίου. Η Κοινότητα εντάσσεται στο πρόγραμμα Ανακύκλωσης της Green Dot από πόρτα σε πόρτα. Η συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών θα γίνεται κάθε Παρασκευή και θα ξεκινά στις 06:00.

Όπως αναφέρει οι κατηγορίες πλαστικό και χαρτί πρέπει να τοποθετούνται στις ειδικές διάφανες και καφέ σακούλες ανακύκλωσης, πριν τοποθετηθούν στο πεζοδρόμιο των οικιών για συλλογή από το συνεργείο. Το γυαλί θα συλλέγεται από τους ειδικούς κάδους, τύπου καμπάνα, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της Κοινότητας, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Το Κ.Σ. Κονιων σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κυριάκο Κυριάκου, θα προμηθεύσει τους κατοίκους με δύο δωρεάν ρολά σακούλια για την ανακύκλωση. Η παραχώρηση αυτή, διευκρίνισε, θα γίνει μόνο για μια φορά και μετά η προμήθεια των ειδικών σακουλιών ανακύκλωσης θα γίνεται από τους ίδιους τους κατοίκους από τις υπεραγορές.

Ο κ. Κυριάκου ανακοίνωσε επίσης ότι το σημείο ανακύκλωσης που βρίσκεται στον χώρο στάθμευσης του Κοινοτικού Συμβουλίου θα καταργηθεί.

Κοινοποίησε