Δεν χωράνε όλα στη μεταρρύθμιση- Ανοιχτό το θέμα για Γεροσκήπου – Πέγεια –

Στην κοινοβουλευτική επιτροπή εσωτερικών συνεχίζεται σήμερα η συζήτηση των τριών νομοσχεδίων για την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όπως ανέφερε στο Radio Cosmos ο πρόεδρος της επιτροπής Άριστος Δαμιανού αν και υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοικτά ζητήματα όπως τα δημοψηφίσματα και οι συνενώσεις , η συζήτηση θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και το θέμα να οδηγηθεί στην ολομέλεια της βουλής .
Ο κ Δαμιανού ανέφερε παράλληλα ότι έχει αποστείλει επιστολή στον υπουργό εσωτερικών κοινοποιώντας του μάλιστα τις επιστολές από δήμους και κοινότητες που διαφωνούν για το περιεχόμενο των συνενώσεων . Όσον αφορά τους Δήμους Γεροσκήπου και Πεγειας ο κ Δαμιανού ανέφερε ότι είναι ανοικτά όλα τα ζητήματα και διευκρίνισε ότι η κατάληξη θα είναι αποτέλεσμα διαβουλεύσεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Σε καμιά περίπτωση κατέληξε δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Δαμιανού ο αντιδήμαρχος Γεροσκήπου Κυριάκος Χατζηβασίλης ανέφερε ότι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις για τη μεταρρύθμιση στην Τ.Α ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις επαφές τους με μέλη της επιτροπής εσωτερικών και πολιτικούς αρχηγούς. Στόχος επανέλαβε ο κ Χατζηβασίλης είναι να παραμείνει ο δήμος Γεροσκήπου και να μετεξελιχθεί σε δήμο Ανατολικής Πάφου .

Κοινοποίησε