Νέοι μάρτυρες κατηγορίας για φόνο στη Χλώρακα

Mε αίτημα από την εισαγγελία για προσθήκη μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση του φόνου της Χλώρακας, συνεχίστηκε η χθεσινή δικάσιμος .
Ο Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Αριστείδης, εκπροσωπούμενος από τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου, αιτήθηκε από το μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου την προσθήκη στον κατάλογο των μαρτύρων κατηγορίας δύο νέων μαρτύρων.

Πρόκειται, για τους κατηγορούμενους στην άλλη ποινική υπόθεση για τα ίδια γεγονότα, πρώην καταζητούμενους , όπου τους έχει ήδη επιβληθεί ποινή φυλάκισης από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, αφού βρέθηκαν ένοχοι κατόπιν δικής τους παραδοχής στις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης, ζήτησαν χρόνο ώστε να τοποθετηθούν στο αίτημα της κατηγορούσας αρχής και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 29/9/21 .

Σημειώνεται πως τα δύο πρόσωπα που η εισαγγελία επιχειρεί να προσθέσει ως μάρτυρες κατηγορίας , ο 23χρονος εκτίει ποινή φυλάκισης 17 ετών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος 20χρονου στην περιοχή “Βρέξη” της Χλώρακα, ενώ στον 26χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών στην κατηγορία της απαγωγής.

Κοινοποίησε