Απονομή βραβείων «ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ»

Σε μια λιτή τελετή, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος απένειμε σήμερα τα Βραβεία του μαθητικού Διαγωνισμού «Δημητράκη και Αγγελικούλας Γεωργίου Στυλιανίδη», τα οποία αποτελούν θεσμό για τη Δημοτική Αρχή.

Το Α΄ Βραβείο του Διαγωνισμού απονεμήθηκε στη Μαρία Κυπριανού, μαθήτρια του Λυκείου «Γιαννάκη Ταλιώτη» Γεροσκήπου. Το Β΄ Βραβείο απονεμήθηκε, στην Άντρεα Νικολάου, επίσης μαθήτρια του Λυκείου «Γιαννάκη Ταλιώτη» Γεροσκήπου και το Γ΄ Βραβείο, στη Λάουρα Ιωαννίδου, μαθήτρια του Λυκείου «Αγίου Χαραλάμπους» Έμπας.

Τα βραβεία συνοδεύονται από χρηματικό ποσό ύψους 400, 300 και 200 ευρώ αντίστοιχα και αφορούν το Διαγωνισμό του 2019, καθώς η περσινή τελετή δεν είχε πραγματοποιηθεί λόγω της πανδημίας. Το Βραβείο καθιέρωσε ο αείμνηστος Δημητράκης Στυλιανίδης, πρώην Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με σκοπό την προώθηση της μελέτης της Ελληνικής Ιστορίας και της Παιδείας, στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Μιλώντας κατά την απονομή των Βραβείων, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στις νικήτριες του Διαγωνισμού και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στις σπουδές τους και κάθε καλό στην προσωπική τους ζωή.

Κοινοποίησε