Πάρκο “Μόρφου” στον Μούτταλο- Εγκαίνια την Παρασκευή

Ακόμη ένα πάρκο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών και ιδιαίτερα των κατοίκων της προσφυγικής συνοικίας Μουττάλου, παραδίδει και επίσημα στην τοπική κοινωνία ο Δήμος Πάφου.
Πρόκειται για το Πάρκο «Μόρφου» στην καρδιά της συνοικίας Μουττάλου, επί των οδών Ιμπραχίμ Καζίμ και Εύξεινου Πόντου, η τελετή παράδοσης και ονοματοδοσίας του οποίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα.
Στην τελετή θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και ο Δήμαρχος Μόρφου Βίκτωρας Χατζηαβραάμ, στέλνοντας μαζί με τους πρόσφυγες κατοίκους της συνοικίας το μήνυμα ότι θυμόμαστε την κατεχόμενη γη μας και δεν παραγράφουμε τίποτα.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσίαση του έργου από τον Δημοτικό Μηχανικό Πάφου Νεόφυτο Ζαβρίδη, χαιρετισμό από την κ. Κατερίνα Αντωνίου, Ανώτερη Λειτουργό Πολεδομίας, χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Μόρφου κ. Βίκτωρα Χατζηαβραάμ, χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, αποκάλυψη αναμνηστικής πινακίδας από τον Δήμαρχο Πάφου και τον Δήμαρχο Μόρφου, μουσικό πρόγραμμα από τους Σωτήρη Καραγιώργη και Αντιγόνη Κυριάκου και ανοικτή δεξίωση
Το έργο υλοποιήθηκε από τον Δήμο Πάφου με τη συμβολή του Υπουργείου Εσωτερικών-Τμήμα
Πολεοδομίας και Οικήσεως.

Στην τελετή θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού.

Κοινοποίησε