Ζέστη και υγρασία το απόμενο τριήμερο

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, στα προσήνεμα παράλια. Τοπικά, στα νοτιοδυτικά παράλια, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ, το απόγευμα. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά το πρωί στα ανατολικά και στα νότια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Το απόγευμα, στα προσήνεμα, θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αργότερα όμως αναμένονται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, στο δυτικά μισό του νησιού. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη, στα ανατολικά παράλια.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στο δυτικό μισό του νησιού θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κατά το τριήμερο.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινοποίησε