Ανοίγει την ευρωπαϊκή αυλαία η Ομόνοια

Ανοίγει απόψε η αυλαία των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για την πρωταθλήτρια ομάδα της Ομόνοιας, καθώς δίνει τον πρώτο Ευρωπαϊκό της αγώνα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.
Η Ομόνοια αντιμετωπίζει στις 21:00 στο Ζάγκρεμπ την πρωταθλήτρια Κροατίας Ντιναμό για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Maksimir του Ζάγκρεμπ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Primetel. Διαιτητής ορίστηκε ο Πολωνός Πάβελ Γκιλ.
Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 27 Ιουλίου στις 18:00 στο ΓΣΠ.
Για την Ομόνοια αρκεί μία μόνο πρόκριση για να συμμετάσχει σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι του Champions League, όμως, με τον τρόπο που διεξάγονται φέτος οι διοργανώσεις της UEFA, τα δεδομένα για την Ομόνοια διαμορφώνονται ως ακολούθως:
Αν αποκλείσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα έχει εξασφαλισμένη, στη χειρότερη περίπτωση, συμμετοχή στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.
Αν αποκλειστεί από την Ντιναμό, θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή της πορεία στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ακόμη και στην περίπτωση που αποκλειστεί από τον τρίτο προκριματικό του Europa League, θα έχει άλλη μια ευκαιρία για ομίλους, αγωνιζόμενη στα play-off του UEFA Europa Conference League.

Κοινοποίησε