Υπό κράτηση διαρρήκτης- Οδηγούσε και υπό την επήρρεια ναρκωτικών

Διάταγμα προσωποκράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 33χρονου για τα αδικήματα της διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας, οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου. Ο 33χρονος συνελήφη όταν το όχημα του ανακόπηκε για έλεγχο στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ ‘ στην Γεροσκήπου.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία για τα οποία ο οδηγός του οχήματος ανέφερε ότι είναι δικά του και συνελήφθη για το αυτόφωτο αδίκημα της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας.
Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Τροχαία Πάφου, όπου του έγινε προκαταρκτική εξέταση εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών και διαπιστώθηκε ότι στο σάλιο του είχε ναρκωτικές ουσίες. Στην συνέχεια έδωσε πρόσθετο δείγμα σάλιου το οποίο θα σταλεί στο Γενικό Χημείου του Κράτους για περαιτέρω εξετάσεις. Αργότερα μετά από περαιτέρω διερεύνηση εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι ο 33χρονος εβρίσκετο έξω από κατοικία στην Τάλα όπου προηγουμένως είχε διαπραχθεί διάρρηξη.

Κοινοποίησε