Χ. Πιττοκοπίτης: Ευθύνες στον Νουρή για τ/κ περιουσίες στην Πάφο

Ασήκωτες είναι οι ευθύνες του Υπουργού Εσωτερικών για την κατάσταση που επικρατεί στην Πάφο με τη διαχείριση των Τ/κ περιουσιών αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο βουλευτής Πάφου του ΔΗΚΟ Χαράλαμπος Πιττοκοπιτης.
Όπως αναφέρει η ποντιοπιλατική στάση του Υπουργού Εσωτερικών απέναντι σε αυθαίρετες παρεμβάσεις σε Τ/Κ περιουσίες από τον Δήμαρχο Πάφου, τον αφήνουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο απέναντι στους εκτοπισμένους που διαμένουν στην Πάφο.
Όπως τονίζει ο κ Πιττοκοπιτης η παραδοχή του Υπουργού Εσωτερικών στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προσφύγων της Βουλής ότι οι εργασίες που διενεργούνται από τον Δήμο Πάφου στα πλαίσια δημιουργίας χώρου στάθμευσης στην προσφυγική συνοικία Μουττάλου, εκτελούνται και σε Τ/Κ γη για την οποία δεν έχει ακόμη υπογραφεί σύμβαση μίσθωσης χωρίς να λαμβάνονται μέτρα τερματισμού των εργασιών, προκαλεί την δικαιολογημένη αντίδραση τόσο της Επιτροπής Προσφύγων όσο και των εκτοπισμένων.
Πρέπει επιτέλους να εμπεδωθεί σε όλους ότι οι εκτοπισμένοι δικαιούνται και πρέπει να τυγχάνουν απόλυτου σεβασμού από όλους τους θεσμούς και είναι υποχρέωση της πολιτείας να διασφαλίζει αυτό τον σεβασμό καταλήγει στην ανακοίνωση του ο βουλευτής του ΔΗΚΟ .

Κοινοποίησε