Ορθοπεταλιές για οικογένειες στην Πάφο – Τριήμερο ποδηλασίας και δραστηριοτήτων

Ο Οκτώβριος είναι ίσως ένας από τους καλύτερους μήνες για ποδηλασία ειδικά στην Πάφο, γι’ αυτό και η εταιρεία www.activatecyprus.com με την στήριξη της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου διοργανώνει τριήμερο ποδηλασίας και δραστηριοτήτων στην περιοχή Λαόνα-Ακάμα-Πόλης Χρυσοχούς από τις 23 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2020.
Πέρα από την ποδηλασία στην περιοχή του Δάσους Πάφου και στην περιοχή Ακάμα οι συμμετέχοντες και οι οικογένειες τους θα μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες όπως περπάτημα στους καταρράκτες της Κρήτου Τέρρα καθώς και μάθημα Πιλάτες. Την Κυριακή 25/10 θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ποδηλατίσουν σε οινοποιείο της περιοχής όπου θα δοκιμάσουν τοπικά κρασιά και θα απολαύσουν Κυπριακό Βrunch,

Οι διαδρομές για τους ποδηλάτες θα είναι πρός τη Δρούσεια την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ενώ το Σάββατο θα διασχίσουν το πανέμορφο και μοναδικό τοπίο του Δάσους της Πάφου αφού θα ποδηλατήσουν προς το Σταυρό της Ψώκας.

Κατά την ποδηλασία θα υπάρχει έμπειρος ποδηλατικός οδηγός και αυτοκίνητο υποστήριξης με νερό, φρούτα και ποδηλατικά σνάκ για όλους τους συμμετέχοντες.

Τα πακέτα αυτά αποτελούν μια ακόμη προσπάθεια προώθησης των εξαιρετικών εμπειριών που υπάρχουν στην ενδοχώρα. Επιπρόσθετα με την πλήρη ολοκλήρωση των ποδηλατικών διαδρομών στην ύπαιθρο οι επισκέπτες της Επαρχίας Πάφου θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την συναρπαστική εμπειρία της ποδηλασίας ακόμη πιο αναβαθμισμένα ως μέρος των ευρύτερων διακοπών τους στην επαρχία Πάφου, ως ενός μαγευτικού προορισμού δραστηριοτήτων, περιπέτειας, αλλά και επαγγελματικής προπόνησης. Οι Διαδρομές είναι σχεδιασμένες για να καλύπτουν όλο το φάσμα της ποδηλασίας εντός και εκτός δρόμου, χαμηλής, μέτριας μέχρι και μεγάλης δυσκολίας, για οικογένειες, επαγγελματίες και αρχάριους ποδηλάτες.

Η ΕΤΑΠ καλεί και άλλους επαγγελματίες εξειδικευμένων μορφών τουρισμού να ακολουθήσουν το πιο πάνω παράδειγμα και να σχεδιάσουν και να προσφέρουν δημιουργικά πακέτα.

Οι φορείς της Τουριστικής Πάφου με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού συνεχίζουν τις προσπάθειες για προώθηση δραστηριοτήτων στην ύπαιθρο αλλά και για την περαιτέρω γνωστοποίηση και εδραίωση του προορισμού στον χάρτη των προορισμών για ποδηλασία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία www.activatecyprus.com

Κοινοποίησε