Σε 3 εβδομάδες η απόφαση για αυτοκινητόδρομο – Ολοκληρώθηκε η ακρόαση για προσφυγή στην ΑΑΠ

Αγωνία
Το αργότερο σε τρεις εβδομάδες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών για τον δρόμο Πάφου _Πόλεως Χρυσοχούς . Όπως ανέφερε στο Radio Cosmos ο γενικός διευθυντής του Yπουργείου Mεταφορών Σταύρος Μιχαήλ η διαδικασία της ακρόασης ολοκληρώθηκε ενώπιον της Αναθεωρητικής Αρχής. Στις 25 Σεπτεμβρίου όπως είπε εμφανίστηκαν οι αντίδικοι ενώπιον της επιτροπής ,έγιναν οι αγορεύσεις και η επιτροπή επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την απόφαση της ,το αργότερο σε 3 εβδομάδες εκτός και εάν προκύψει νομική εμπλοκή .
Ο γενικός διευθυντής του υπουργείου διευκρίνισε ότι ανάλογα με την απόφαση της Αρχής θα συνεχιστούν οι διαδικασίες για τον νέο αυτοκινητόδρομο.

Παρέμβαση Φαίδωνα
Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος μιλώντας στο Radio Cosmos επανέλαβε ότι το συγκεκριμένο έργο χαρακτηρίζεται ως ένα τα πιο σημαντικά έργα υπερ-τοπικής σημασίας για την επαρχία μας . Τόνισε μάλιστα την ανάγκη ο αυτοκινητόδρομος να κατασκευαστεί με 4ης λωρίδες κυκλοφορίας μέχρι την Πόλη Χρυσοχούς . Εάν είπε χαρακτηριστικά ο κ Φαίδωνος ο νέος δρόμος γίνει με τ΄4εσσερις λωρίδες θα είναι προς όφελος και της περιοχής που θα αναπτυχθεί αλλά και για το κράτος που σε δυο με τρία χρόνια θα εισπράξει από τις φορολογίες πολλαπλάσια κονδύλια από το κόστος του έργου .
Ολο

Κοινοποίησε