Άρχισαν εγγραφές για το Πολυδύναμο στην Πάφο – Αποπερατώθηκε σε χρόνο ρεκόρ

Το νεοσυσταθέν Ίδρυμα Πολυδύναμου Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Πάφου, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για βρέφη και παιδιά, οι οικογένειες των οποίων ενδιαφέρονται να τα εντάξουν στα προγράμματα του Κέντρου. Το εντυπωσιακό και υπερσύγχρονο Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνα βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και δημιουργήθηκε από τον Δήμο Πάφου, με βασικό στόχο να εξυπηρετεί τις εργαζόμενες μητέρες και τις νεαρές οικογένειες της πόλης μας.
Το Κέντρο θα αρχίσει τη λειτουργία του τον Οκτώβριο, με τα εξής Τμήματα:
Βρέφη 4 μηνών-2 ετών, με μηνιαίο δικαίωμα φροντίδας €200
Νήπια 2-3 ετών, με μηνιαίο δικαίωμα φροντίδας €180
Παιδιά 3-4 ετών, με μηνιαίο δικαίωμα φροντίδας €180
Απογευματινή απασχόληση παιδιών 5-12 ετών, με μηνιαίο δικαίωμα €100.
Οι ώρες λειτουργίας των Τμημάτωνγια τα βρέφη, τα νήπια και τα παιδιά είναι από τις 07.30 μέχρι τη 13.30 ή από τις 07.30 μέχρι τις 15.00 και για την απογευματινή απασχόληση από τις 13.00 μέχρι τις 17.00 ή από τις 13.00 μέχρι τις 18.00.
Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή μπορούν να προμηθευτούν τα σχετικά έντυπα αιτήσεων, καθώς και τα κριτήρια επιλογής από την ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy στον πιο κάτω σύνδεσμο ή από το γραφείο της αρμόδιας λειτουργού του Δήμου (Άντρη Χριστοδουλίδου), στο Δημοτικό Μέγαρο.

Οι αιτήσεις, δεόντως συμπληρωμένες και υπογραμμένες, πρέπει να παραδοθούν στο Γραφείο του Δήμου για τα θέματα Κοινωνικής Μέριμνας, στο Δημοτικό Μέγαρο ή να αποσταλούν, αφού πρώτα σαρωθούν (σκαναριστούν), στην ηλεκτρονική διεύθυνση social.welfare@pafos.org.cy

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στα τηλέφωνα 26822854 και 26822218, κατά τις εργάσιμες ώρες.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου Πάφου υπάρχει και η σχετική αίτηση για να συμπληρωθεί

Κοινοποίησε