Ερευνητικά προγράμματα με ευρωπαϊκά κονδύλια στο Νεάπολις

Χρηματοδότηση ερευνητικού έργου από την ΕΕ θα λάβει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, το οποίο σημείωσε μία από τις υψηλότερες αξιολογήσεις.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, ο Επίκουρος Καθηγητής και Διευθυντής του MBA του Πανεπιστημίου Νεαπολις Πάφου Νικόλαος Αποστολόπουλος και ο Καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πέτυχαν την υψηλού κύρους ερευνητική χρηματοδότηση του Jean Monnet για την πρόταση τους με τίτλο «Επιχειρηματικότητα και επιχειρηματική δραστηριότητα στην ΕΕ» καταγράφοντας μία από τις υψηλότερες αξιολογήσεις. Μάλιστα, για την ποιότητα της ερευνητικής ομάδας πέτυχαν το απόλυτο άριστα με 25/25, προστίθεται.

Όπως αναφέρεται, μέσω του προγράμματος, οι φοιτητές θα μπορέσουν να επωφεληθούν από τη συμμετοχή τους σε καλοκαιρινά σχολεία επιχειρηματικότητας με στελέχη επιχειρήσεων, αναβαθμίζοντας περαιτέρω την ήδη υψηλή ποιότητα σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, καταλήγει η ανακοίνωση.

Κοινοποίησε