Αυξάνουν την αστυνόμευση στην Κάτω Πάφο

Κόβουν αβέρτα εξώδικα

Περεταίρω μέτρα αστυνόμευσης στην Αγίου Αντωνίου και την ευρύτερη περιοχή    περιοχή θα λάβει η αστυνομία   ώστε να αποφευχθούν οι συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών που συχνάζουν στην περιοχή  . Οι αποφάσεις σύμφωνα με τον  εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου  έχουν ληφθεί κατά την διάρκεια πρωινής σύσκεψης στην αστυνομία μετά και τις τελευταίες  συμπλοκές αλλοδαπών εργαζομένων στην περιοχή .   Το τελευταίο τριήμερο στην Κάτω Πάφο σημειώθηκαν 2 περιστατικά με μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών.

Στην πρώτη 42χρονος Μαροκινός  συνελήφθη ως ύποπτος  για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον 34χρονου από την Νιγηρία .  Ο 42χρονος αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του ενώ ο νιγηριανός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πάφου.

Στην 2η περίπτωση 64χρονος Γεωργιανός καταζητείται για υπόθεση μαχαιροφοριας και τραυματισμού 42χρονου επίσης Γεωργιανού χθες το απόγευμα έξω από περίπτερο .Σύμφωνα με τον τραυματία ο 64χρονος  που φαίνεται ότι ήταν μεθυσμένος αντέδρασε όταν το θύμα άρχισε να συζητά με τρίτο Γεωργιανό για επίλυση διαφορών τους  .Ο 64χρονος φέρεται να ανέσυρε σουγιά και να τραυμάτισε τον 42χρονο στο θώρακα.

Εξώδικα πρόστιμα

Στην Πάφο έγιναν οι τρεις από τις οκτώ καταγγελίες Παγκύπρια σε υποστατικά για παραβίαση των μέτρων προστασίας  κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας συνολικά έγιναν 682 έλεγχοι.  Στην Πάφο έγιναν 48 έλεγχοι και προέκυψαν τρεις καταγγελίες. 3 καταγγελίες έγιναν στη Λευκωσία, και 2 στην περιοχή Μόρφου. Στην διάρκεια του τριημέρου στην Πάφο έγιναν συνολικά 22 καταγγελίες οι οποίοι αφορούσαν παραβιάσεις τόσο των προνοιών του νόμου περί λοιμοκάθαρσης όσο και την έλλειψη αδειών πώλησης ποτών και μετάδοσης μουσικής.

Κοινοποίησε