Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι ομάδες στην Ελλάδα

Στις προπονήσεις αλλά σε μικρά και διαφορετικά γκρουπ επιστρέφουν η μια μετά την άλλη οι ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου.

Το πρωί της Τετάρτης αρχίζουν ξανά οι προπονήσεις της ΑΕΚ έπειτα από διακοπή 52 ημερών. Οι υπεύθυνοι της Ένωσης θα δώσουν το πράσινο φως μόλις έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού καθώς χθες πέρασαν από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Οι προπονήσεις διεξάγονται πλέον σε γκρουπ και σε διαφορετικές ώρες.

«Όπως έκανε από την πρώτη μέρα, ο Ολυμπιακός σεβόμενος τις οδηγίες και τις αποφάσεις είναι έτοιμος για τη σταδιακή επάνοδο στη νέα κανονικότητα τηρώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Με γνώμονα την προστασία της υγείας και σύμφωνα με τις οδηγίες, οι προπονήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται σε γκρουπ με τους παίκτες να πηγαίνουν στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη σε διαφορετικές ώρες (9:00, 10:30, 12:00)», ανέφερε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Στο γήπεδο γκρουπ των 8 ατόμων, όπως αποφάσισε το τεχνικό τιμ, θα προπονείται από σήμερα ο Παναθηναϊκός.  Όλοι οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έκαναν χθες τα τεστ και ξεκινούν από σήμερα τις προπονήσεις.

Στην Ξάνθη απολυμάνθηκαν χθες οι εγκαταστάσεις, το γήπεδο, οι χώροι προπονήσεων και τα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου της ομάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης και  από σήμερα ξεκινούν οι προπονήσεις ατομικά των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Κοινοποίησε